I need a clear answer, God.

“Når sannhetens Ånd kommer, skal han veilede dere til hele sannheten. For han skal ikke tale ut fra seg selv, men si det han hører, og gjøre kjent for dere det som skal komme.” Johannes 16:13

Gud veileder livet ditt. Det ser kanskje ikke slik ut til tider, og vi ser ofte heller ikke klart hvor Han vil at vi skal gå. Det kan være frustrerende å ikke ha klare svar, men Gud vil at vi ikke skal se de grå områdene i livet vårt som problemer, men som muligheter.

Jeg pleide å tro at Bibelen var som en guidebok til livet – og det er jo en måte å se på den, men jeg har lært at det er minst like viktig å se at Gud vil bruke den slik at vi kommer nærmere Ham som skrev den.

Alt for mange ganger ber jeg frustrert til Gud om svar. Om et klart svar og en retning. Men faren da er at forholdet med Gud blir slik: “Far, jeg vil ikke at du skal se filmen med meg, bare sett den på!”

“Sometimes God doesn’t tell us what to do because He’ not as interested in us knowing what to do as He is in us knowing who He is. If God had told you everything you needed to know, you would not get to know Him as the God who provides.” Steven Furtick, Taurus and the Fox

Gud skrur ikke av lysene i livet ditt fordi Han vil at du skal falle og skade deg. Han vil at du skal lete, kjenne og lytte etter Ham slik at Han kan hjelpe deg.

Hvis Gud fortalte deg alt du trengte å vite hadde du ikke trengt Ham. Og Gud vil aldri skape et liv for deg hvor Han ikke er nødvendig på alle steg av veien. 

Så her er saken: DU TRENGER IKKE KLARHET. DU TRENGER TILLIT. Ikke be om at du vil finne ut av alt. Be om tillit. Og om at Han skal lede deg hele veien. Men ikke bli liggende og sove i baksetet mens Han kjører! Løp etter Ham med hele ditt hjerte, strev etter å bli kjent med Ham og sett din lit til Ham – og Han vil gjøre det.

“I am thankful for all the unknowns and uncertainties, because they make me run to God.” Francis Chan

Grey matter – TAURUS AND THE FOX (part 1)

(Ukens gladmelding: Alle Elevation Church sine taler ligger nå på stevenfurtick.com, hurra!)

Image

With love, Lydia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: