Banana Bread Protein Muffins

Ingen sukker. Ingen hvetemel. Fueled and satisfied. YUMM!
Jeg er helt hektet på Dashing Dish-oppskriftene — den ene deilige og sunne varianten av skikkelig craving-mat etter den andre.

Dagens prosjekt: Banana Bread Protein Muffins. Bare se:

Dreamy og deilig. Perfection.

(Bildet er lånt fra Dashing Dish, men mine var faktisk skremmende like.)

Dette trenger du: 
1 liten moden banan – most

3/4 kopp eggehvite

1/2 kopp yoghurt naturell (helst low-fat)

3/4 kopp havregryn

2 scoops proteinpulver med vaniljesmak (eller den smaken du foretrekker)

1/2 kopp sukrin (eller annet naturlig søtningsstoff)

1 ts bakepulver

1 ts natron

1/2 ts kanel

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 175 grader. Spray muffinsbrettet med non-stick bakespray eller smør (siden muffinsene er laget med havregryn og  ikke hvetemel vil de klistre seg fast i papirformene). Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til blandingen er jevn. Fordel blandingen i 12 former. Stek i 15-18 minutter, eller til en tannpirker kommer ren ut.

SO GOOD.

In other news — another sweet tune for you.

The Civil Wars – Poison and Wine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: