Carrot Cake Pancakes

Blerg! sa Kamilla da jeg sa jeg skulle lage Carrot Cake Pancakes. Hun måtte likevel trekke tilbake alle negative kommentarer da resultatet ble presentert. Denne oppskriften var fantastisk. Og helt uten sukker, smør, hvetemel. Sunne ingredienser ftw!

(bilde: dashing dish)

Du trenger:

1/2 kopp Biola Yogurt Naturell

1/2 ts kanel

1/4 ts muskat

1/2 ts bakepulver

2 eggehviter

1 kopp hvetemel

1/2 kopp vann

2 ts sukrin

1/2 kopp gulrøtter (blandet inn i røren) + 1/4 kopp, raspet

Valgfri kremost:

1/2 kopp Philadelphia Light kremost

1 ss Tine Mandarin/Ananas kremost

1/4 ts kanel

2 ss sukrinmelis

1 ss sukrin

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene i en blender/mikser, (utenom 1/4 kopp raspet gulrot), og miks til jevn røre. Ha så i de ekstra gulrøttene. Varm en stekepanne på medium varme, hell på ca 1/4 kopp med røre. Snu pannekakene når røren er dekket av bobler og kantene ser stekt ut.

For å lage kremosten, bland sammen kremostene, kanel, sukrin og sukrinmelis i en liten bolle og bland til den er jevn. Smør over pannekakene mens de er varme! Enjoy!

(Stats: 3 porsjoner (3 pannekaker pr. porsjon), 175 kalorier per porsjon)

With love, Lydia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: