Cabin Comfort

Den slappeste hytteturen i verden. Og fantastisk godt var det.

Onsdag. Lydia og Marianne er ute på tur i Guds fantastiske natur. Silje ringer. Hun har bestemt at vi skal på hyttetur neste dag. Så da dro vi da. Handlet inn mat i overflod, pakket alt vi trengte (og mere til), og bort bar det til … Fitjar! (skrev nesten feil her så det ble Fiji — det hadde vært noe annet)

Tre jenter, en tom hytte, mye mat, hver sin oppslukende bok, fantastisk natur, og tre dager med stillhet som fra en annen verden. Det var akkurat det vi trengte nå et par uker før eksamen.

Nå skal jeg ikke greie ut i lange baner om alle spillene vi spilte, bøkene vi leste (i 6 timer i strekk), alt godteriet og pizza, pai og smuldrekaken vi spiste, men du skal få se noen nydelige bilder.

For fredag gikk vi på fjelltur, og der ble jeg rett og slett fullstendig overveldet over hvor stor Gud er! En natur som er så ubeskrivelig vakker og en uendelig himmel! Jeg kunne ikke annet enn å takke Gud for en ny dag, og tenke på Hans store planer. Det er en grunn til at du er her! Jesus holder nøkkelen til din fremtid! Jeg ber og håper om at du vet det, for Han har så utrolig mye vakkert Han vil vise deg hvis du stoler på at Han vil lede deg!

Gud vil at vi skal stole på ham, og at vi skal la oss ledes av Ham. Hans veier er ikke alltid like tydelige, men han vil gjøre sine planer klare for oss dersom vi stoler på Ham og søker Ham.

Søk Gud. Be utholdende om Hans ledelse. Det er ikke sikkert at én bønn vil gi deg svaret. Det er ikke fordi Gud ikke vil at du skal skjønne Hans vilje. Han vil at du skal bli kjent med Ham og komme nærmere Ham i prosessen! Jag etter Gud med alt du har. Han vil vise deg sine planer. TRO PÅ DET.

“Sett din lit til Herren av hele ditt hjerte, og stol ikke på din egen forstand! Tenk på Ham på alle dine veier, så skal Han lede dine stier rett.” Ordspråkene 3:5-6

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: