If you’re happy and you know it..

… then your name is Lydia and Elise!

Hello world! We are reporting live from San Francisco, California! (Is that the sound of envy we hear? Understandable :)) Vi har endelig ankommet fagre Amerika, og funnet fram til vårt fine hotell og nydelige SanFran. Det var en laaang tur, med lite til ingen soving, mye venting (18 timer) og mye god stemning! Vi har spist fast food klokken 02 om natten, fått utallige bønnesvar (blant annet om Elise sin flyskrekk, og vi fikk til og med byttet til oppgraderte seter på grunn av den!) og tatt AirTrain på JFK frem og tilbake mellom terminal 7 og hoveterminalen maange ganger midt på natten. Eventful, dont ya know!

Turen har til nå inneholdt alt, både starbucks, jamba juice, niketown, zara, aldo, macy’s, levis – og ikke minst Cheesecake Factory! Himmelske ostekake ❤

And then came the drama! Mandags morgen begynte venstre øyet til Lydia å verke mer og mer, og utover dagen ble det rødere og rødere. Hypokonder som Lydia er var hun på nippet til å frike ut, men så kom Elise med sin medisinkunnskap, vi trippet ned på apoteket for å kjøpe Irritable Eye Relief og prøde å fikse det selv. But, no luck! Etter at øyet ble vondere og vondere, stakk vi til nærmeste sykehus tirsdags morgen. Etter en halvtime med sykehusbehandling (ja, her snakker vi sykehusbånd, blodtrykk, feber- og pulsmåling, eget avlukke og tre leger), fikk hun diagnosen: konjuktivitt (aka: pink eye). Hurra! Så nå går hun rundt uten linser og briller, konstant med solbriller fordi øyet er veldig lyssensitivt, uten sminke og drypper øyet fire ganger daglig. Stas!Utenom det har vi det finfinfinfinfint! Og skal nå ut og oppleve enda litt mer 😉 Stay tuned, loyal followers!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: