Faith // UL

Jeg har ikke så alt for mye å si for øyeblikket. Hjertet mitt er litt overveldet. Livet er bra. Veldig bra. Jeg har tilbrakt en utrolig uke på UL (Ung Landsmøte) i Stavanger, og Gud har vist meg på nytt hvor stor Hans kjærlighet og nåde er.

Tro kan være lett å definere, men vanskelig å beskrive. Og det er enda vanskeligere å sette ut i praksis i hverdagslivet. Som kristne setter vi vår lit til Jesus Kristus, Hans død for våre synder og Hans oppstandelse. Dette er grunnlaget. Men hvordan fungerer og påvirker dette hverdagslivet vårt? Og ikke bare i glede og medgang, men i krise og tvil?

Det er utfordrende å overgi alle områder av livet til Gud. Det er fullstendig menneskelig av oss å ville ha kontroll på alt, og ville gjøre ting selv. (I should know.. jeg er litt over gjennomsnittet kontrollfrik.) En stor utfordring tror jeg er å gå utenfor komfortsonen. Stole på Gud. Om du bare gjør ting du har forutsetninger for å klare selv, hvordan skal du klare å se at Gud gjør store ting i livet ditt? Trust God for the impossible. Be bold. Be audacious. De samme kreftene som reiste Jesus fra de døde bor også i oss, så hvorfor stoler vi ikke mer på at Han kan gjøre store ting? Det er vanskelig, men vi må be Gud om evnen til å stole mer på Ham. Ha tillit til Hans evne til å kunne bruke livene våre og møte menneskene rundt oss.

“I have no fear or anxiety, I trust in the Lord with all my heart. I am able to fulfill the calling God has placed on my life. I act in audacious faith to change the world in my generation. I am fully funded to do everything God has called me to do.”
fra “Sun Stand Still” av Steven Furtick

This past week in photos.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: