faith // what to do…

…WHEN WE WANT SOMETHING ELSE TO DO.

Skjermbilde 2014-01-08 kl. 12.11.41bilde lånt fra a beautiful mess

Nyttårsforsett. Noen andre som er skeptisk?

På starten av det nye året er det rutine at vi ønsker å innføre nye ting i livet vårt, ting som skal forbedre oss. Nye nyttårsforsett. Nye utfordringer. Nye arenaer for forandring. Vi ber om at Gud må gi oss nye områder i livet hvor vi kan gjøre en forskjell. Men hva om noe nytt ikke er det Gud ønsker for oss?

I 1. Samuelsbok kapittel 16 leser vi om salvingen av David, når Gud valgte ham til konge over Israel. En liten 10-11-12 år gammel gutt som ble salvet til fremtidig konge over hele Israel. Men hva skjedde når Samuel hadde salvet David til konge?

Fikk han krone og slott? Fikk han kappe, vogn og tjenere? Nei, Gud sendte ham straks ut igjen på markene for å gjete sauer. Det skulle ta nesten fire år før David vant over kjempen Goliat og i det hele tatt nærmet seg tronen.

Gud har valgt oss til å dele Hans fantastiske budskap og til å vise hans kjærlighet til mennesker. Men Han lover ikke alltid en ny aktivitet. Når du innser at Gud har valgt deg til å være Hans hender og føtter i verden, forventer du kanskje en revolusjonerende forandring i livet. En ny jobb, en ny arena der du tydelig får vist at Gud har sendt deg. Men faktum er at Han kanskje vil sende deg rett tilbake til sauene.

Hva om Gud vil at du skal gjøre det samme gamle, men med større lidenskap? Hvor enn du er, vil Gud være med deg. Så gå ut og gjør en forskjell med det du har. Fortsett å gjøre det du gjør, men ikke som du har gjort det før.

Deler du noen gang evangeliet med noen? På skolen? På jobb? På trening? For DET ville vært en god start.

“God, through Jesus, sees me as perfect. Not because I am, but because He is.” Han er fornøyd med deg på grunn av Jesus.

Advertisements
%d bloggers like this: