travel // summer in santa clarita

spoiler alert: sommer i santa clarita er latterlig digg.

dersom du tenker å feriere i santa clarita må du regne med en del ting.

1: det er fare for at du har et basseng i nabolaget. 
jeg vet, skikkelig stress. men vi sommerbleke nordmenn er visst de eneste som syns basseng er noe som bør brukes. mens alle andre jobber er det altså stor sjangs for at du blir liggende i timesvis ved bassengkanten. du bør vurdere å ta med en bok. eller musikk.

2: du burde legge igjen alle former for jakker hjemme.
sjokk for deg å høre at det er sykelig varmt her. så varmt at du nesten kan droppe boka som jeg nevnte ovenfor fordi du kommer til å hoppe i bassenget før du har lest én side. drink lots of water.

3: du risikerer å bli tidenes beste sjåfør.
har du hørt om amerikanske motorveier? har du hørt at de har et gjennomsnitt på 110 km/t? eller at de ligger på et gjennomsnitt av mellom 14 og 17 felt? eller at skiltingen her er en vits? så lenge du klarer å holde deg fra å kløtsje kan du faktisk ende opp med å naile alt som heter bilkjøring. Tips: aldri stol blindt på gps. da risikerer du å kjøre deg vill på vei til warner brothers, klikke fordi du ikke finner lima street og nesten gå glipp av en forhåndsbetalt omvisning på settet til 2 broke girls.

OBS: potensiell bieffekt av alle nevnte punkter er at du mest sannsynlig skremmer vettet av amerikanerne fordi du går rundt med et glis om munnen 24/7. til og med på sears. de er visst ikke så vant med happy folk på sears.

Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with t1 preset Photo 20.06.14 17 53 15 Processed with VSCOcam with t1 preset
(er det VM så er det VM.)

Processed with VSCOcam with t1 preset

Advertisements
%d bloggers like this: